Mobirise Website Builder

Banaan-havermoutpannenkoeken met kokosyoghurt en vers fruit

8 pannenkoekjes - 3min voorbereiding + 15min baktijd

Ingrediënten

1 rijpe banaan
1 ei
Optioneel: extra vloeibaar eiwit
+/- 60g Glutenvrije havermout
Kaneelpoeder naar wens
Snuf zeezout
Kokosolie

Werkwijze
Plet de banaan en kluts het ei (en eiwit) eronder. Voeg de havermout toe tot je een dikkere consistentie krijgt.
Laat even staan zodat het vocht door de havermout wordt opgenomen.

Voeg het zeezout en kaneelpoeder toe en roer goed om.
Bak de pannenkoekjes in een anti-kleefpan met kokosolie.
(Maak kleine pannenkoekjes: 1 eetlepel van het mengsel is voldoende)

Voeg naar believen fruit toe: mango, rood fruit, gebakken appeltjes met kaneel en eventueel wat kokosyoghurt. 

Smakelijk !

Volg me hier voor leuke weetjes, gratis tips, recepten en nog veel meer ! 

Ondertussen op facebook / instagram

© Copyright 2023 HoYou. All Rights Reserved.

Landing Page Builder